• Język: Polski Polski
  • Waluta: PLN
  • Kraj dostawy: Polska
  • zmień

Język:

Waluta:

Kraj dostawy:

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

BESTSELLER

Guma dwuskładnikowa CASTALDO Quick Sil 2 x 0.5 kg

Producent: Castaldo

Kod produktu: 22.57.002410

Cena: 211.47 zł netto

260.11 brutto


Ilość:

  • dostępność w ciągu 7-14 dni
    (cena może ulec zmianie)

Koszty dostawy:


  • Kurier - przesyłka w kraju 17.00 zł brutto
  • Kurier Raben - przesyłka w kraju - paleta 140.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
  • Dodać ( do niewysłanego zamówienia ) 0.00 zł brutto

Chemoutwardzalna guma dwuskładnikowa CASTALDO ® Quick Sil ® jest gumą silikonową. Guma bardzo dobrze odwzorowuje kopiowany model, jest bardzo trwała i elastyczna. Może być stosowana do tworzenia form z wzorów organicznych i innych elementów, które może uszkodzić temperatura. Podczas wulkanizacji nie wykazuje żadnego skurczu.

  • Twardość Shora 48
  • Skurcz 0%
  • Mieszanie gumy w stosunku 1 do 1
  • Guma musi być odmierzona wagą bardzo dokładnie
  • Podczas mieszania gumy nie używać materiałów nasiąkliwych
  • Mieszanie składników ręcznie około 1 - 2 minut
  • czas utwardzania ok. 15 min
  • Gumę należy odpowietrzyć poprzez bardzo mocne dociśnięcie
  • Guma musi być przechowywana w szczelnie zamkniętych pojemnikach

Opakowanie: Składnik A 0.5 kg i składnik B 0.5 kg

Kod produktu: 22.57.002410

Polecamy również
Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: Guma dwuskładnikowa CASTALDO Quick Sil 2 x 0.5 kg
Zapytaj o produkt
  • Wyślij kopię wiadomości do mnie
Szybki kontakt
tel: +48 12 266 20 66
tel: +48 12 266 33 66
fax: +48 12 266 32 02
mob: +48 601 72 99 73

mail: biuro@alco.com.pl
mail: michal@alco.com.pl
Newsletter

Zapisz się do newslettera, aby otrzymywać zniżki oraz informacje o promocjach i wyprzedażach.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.